5 jaar Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg

Innovatiekracht in wonen en zorg

In 2007 vierde het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg zijn vijfjarig bestaan als hét informatiepunt voor kennis op het terrein van wonen, zorg en welzijn. Het vijfjarig bestaan heeft het Kenniscentrum aangegrepen om de oogst van vijf jaar innovatiekracht van het werkveld wonen en zorg te tonen.

Aedes en ActiZ hebben het Kenniscentrum in 2002 opgericht, om tegemoet te komen aan de groeiende behoefte van hun leden aan informatie en inspirerende voorbeelden op het snijvlak van wonen en zorg. Het Kenniscentrum ondersteunt organisaties bij de ontwikkeling van nieuwe woonzorgconcepten, onder meer door het breed onder de aandacht brengen van innovatieve en creatieve voorbeelden.

Activiteiten

Boek Innovatiekracht in Wonen & Zorg

Een speciale uitgave geeft een dwarsdoorsnede van vernieuwende projecten, visies van toonaangevende mensen en een blik op de toekomst van wonen en zorg.
Meer informatie en bestellen.

Verkiezing meest vernieuwende woonzorproject

Het Haagse project Woonservicewijken Escamp is uitgeroepen tot het meest vernieuwende woonzorgproject van Nederland. Lees meer over de winnaar.
Bekijk het overzicht van genomineerde projecten.

Congres Innovatiekracht in wonen en zorg

Op donderdag 13 december 2007 organiseerde het Kenniscentrum een landelijk congres over innovaties in wonen en zorg in het NBC te Nieuwegein. Lees verslag van het congres


zoeken in 118 websites