Aedes-Actiz * Kenniscentrum Wonen Zorg Aedes-Actiz * Kenniscentrum Wonen Zorg Aedes-Actiz * Kenniscentrum Wonen Zorg Aedes-Actiz * Kenniscentrum Wonen Zorg Aedes-Actiz * Kenniscentrum Wonen Zorg

Beter samenwerken met 'Het boekje van Ellen'

Het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg presenteert een korte speelfilm over samenwerking op het gebied van wonen, welzijn en zorg: 'Het boekje van Ellen'. De film is uitgebracht samen met een werkboek met tips en suggesties. Werkboek en film zijn verkrijgbaar via het Kenniscentrum.

Beter samenwerken met 'Het boekje van Ellen'

Proces van samenwerking in beeld

bekijk de trailerDe film toont de valkuilen van een fictief samenwerkingstraject. Met veel humor komen herkenbare situaties in beeld. Hiermee worden ingewikkelde en soms pijnlijke momenten in de samenwerking bespreekbaar gemaakt. 'Het boekje van Ellen' is geen instructiefilm  voor de realisatie van een woonservicegebied maar een werkfilm om samen te bekijken en bediscussiĆ«ren. Het is een spiegel die discussie uitlokt over het proces van samenwerking.
De film is bedoeld voor organisaties en mensen die een gezamenlijk project onderhanden hebben op het gebied van wonen, welzijn en zorg bijvoorbeeld de leden van een stuurgroep. Zij kunnen gezamenlijk de film bekijken, gevolgd door discussie. Hoe verloopt het proces, waar kan ingegrepen worden, hoe kan het anders? De film nodigt daartoe uit. 

22-09-2013 16:44
Aedes Actiz