Het boekje van Ellen 'on tour'

Activiteiten en ondersteuningsaanbod bij de film

'Het boekje van Ellen' is een film om te gebruiken. Samen de film bekijken en daarna in gesprek gaan geeft de samenwerking aan wonen, welzijn en zorg een 'boost'. Op deze pagina vindt u een overzicht van activiteiten rondom de film en van het ondersteuningsaanbod bij het gebruik van de film. 

Film op bijeenkomsten

 • 18 maart 2010: Hoe kunt u in de praktijk de samenwerking tussen woon- en zorgpartijen verbeteren?
  Bijeenkomst voor (maatschappelijk) vastgoedmanagers van zorgaanbieders en woningcorporaties, georganiseerd door Twijnstra Gudde in een serie van drie bijeenkomsten over samenwerking in wonen en zorg. Daniëlle Harkes, manager van het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg, is te gast om 'Het boekje van Ellen' te presenteren en te bespreken.  
 • 3 februari 2010: Lokaal aan de slag met Wonen en Wmo (Noord-Brabant en Utrecht)
  De Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) en Aedes organiseren de symposiumreeks Lokaal aan de Slag met WMO en Wonen (LADS). Tijdens het programmaonderdeel 'Lokale samenwerking: valkuilen en eyeopeners' wordt de film vertoond.  

Ondersteuningsaanbod bij gebruik van de film

Voor een optimaal effect kan de film het beste bekeken en besproken worden met een professionele onafhankelijke gespreksleider. Diverse partijen, betrokken bij de totstandkoming van de film, bieden advies en ondersteuning.

 • De Vijfde Dimensie
  Van de adviseurs van de Vijfde Dimensie zijn het idee en materiaal voor de film en werkboek afkomstig.
 • Vilans
  Ook Vilans is nauw betrokken bij de film en levert ondersteuning op maat. 
 • Provincie Noord-Holland heeft een aanbod via Primo N-H

Meer informatie

    

 

01-06-2009