Project!mpulsbijeenkomsten: samen in de wijk

9, 16, 17 en 24 april 2008


RIBW AlliantieVereniging Gehandicaptenzorg Nederland

Het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg organiseert in april 2008 opnieuw vier Project!mpulsthemadagen verspreid door het land. Dit keer in samenwerking met de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland en de RIBW Alliantie. Het centrale thema is 'Samen in de wijk'. U kunt zich nu aanmelden voor de bijeenkomsten.

Samen in de wijk

Centraal staan de goede voorbeelden en de dilemma's die er zijn bij wonen, zorg en welzijn op wijkniveau, met speciale aandacht voor integratie en participatie van bijzondere doelgroepen. Binnen de gehandicaptenzorg en het beschermd wonen in de geestelijke gezondheidszorg is al veel ervaring met wonen en leven in de wijk voor verschillende doelgroepen. Dan gaat het om veel meer dan alleen een dak boven het hoofd maar vooral om onderdeel zijn van de buurt en iets kunnen betekenen voor anderen. Goede voorbeelden uit deze sectoren en voorbeelden uit de ouderenzorg, leerervaringen, uitdagingen en knelpunten passeren tijdens deze Project!mpuls- bijeenkomsten de revue.

Programma

Het dagprogramma duurt van 9.15 tot 16.30 uur. Het programma bestaat uit twee rondes met themasessies en twee rondes met projectpresentaties van projecten die in 2007 meededen met de verkiezing van het meest vernieuwende woonzorgproject.

Onderwerpen themasessies:

Lees de uitgebreide programmabeschrijving

Data en locaties

De Project!mpulsbijeenkomsten worden gehouden op de volgende data en locaties:

woensdag 9 april 2008 Eindhoven (Hotel Dorint Cocagne)
woensdag 16 april 2008 Nieuwegein (Nieuwegeins Business Center NBC)
donderdag 17 april 2008 Rotterdam (World Trade Center)
donderdag 24 april 2008 Assen (Hotel van der Valk)

Kosten en aanmelding

U kunt zich uitsluitend aanmelden voor de hele dag. De prijs bedraagt voor leden van Aedes, ActiZ, VGN, RIBW Alliantie en MOgroep € 325. Voor niet-leden is de prijs € 475. U kunt zich online aanmelden voor de bijeenkomsten.
Aanmelden »


Achtergrond Project!mpulsbijeenkomsten

De Projectimpulsbijeenkomsten zijn interactieve themabijeenkomsten over actuele onderwerpen rond wonen, welzijn en zorg. Het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg organiseert de bijeenkomsten twee keer per jaar verspreid over Nederland. De interactie tussen de verschillende branches is een belangrijk kenmerk van deze praktijkgerichte bijeenkomsten.
Lees meer over de Project!mpulsbijeenkomsten.


zoeken in 118 websites
gosznac-diplomy.com www.gosznac-diplomy.com https://gosznac-diplomy.com/diplom-sredne-spetcialnoe-obrazovanie http://https://gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-v-moskve gosznac-diplomy.com www.gosznac-diplomy.com https://gosznac-diplomy.com/svidetelstvo-o-rozhdenii www.gosznac-diplomy.com https://gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-sssr https://gosznac-diplomy.com/diplom-stroitelya
?????? ????????????? ? ?????
????? ?? ?????? ?????? ????? ?????? ?????? ???????? ?? 9 ??????? ?????? ?????? ?????? ??????? ?????? ?????? ? ??????? ??????????? ?????? ?????? ??????????? ?????? ????????????? ? ????? ?????? ?????? ???????? ?????? ?????? ????? ?????? ?????? ????????? ?????? ?????? ????????? ??? ?????? ?????? ?????? ?????? ???? ?????? ?????? ? ??????? ??????????? ?????? ???????? ?? 9 ????? ?????? ???????? ?? 11 ????? ?????? ?????? ?????? ????????
??? ?????? ??????
https://originality-diplomas.com/
?????? ??????? ? ??????
https://rudiplomis24.com/
?????? ?????? ????????????
http://https://lands-diplom.com/
?????? ???????? ?? 9 ?????
gosznac-diplom.com www.aurus-diplom.com
?????? ?????? ????????
https://originality-diplomans.com/
?????? ????????????? ? ????????
rudiplomis24.com
?????? ??????
www.lands-diplom.com
?????? ?????? ?????? ???????
http://https://gosznac-diplom.com/ diploman-doci.com
?????? ?????? ?????? ???????
http://https://originality-diplomans.com/
?????? ?????? ?????????
https://rudiplomista24.com/
?????? ?????? ?????????
http://https://lands-diplom.com/
?????? ?????? ????????????
https://gosznac-diplom24.com/ http://https://diploman-doci.com/
?????? ????????????? ? ????????
http://https://originality-diplomas.com/
?????? ????????????? ? ?????
http://https://rudiplomis24.com/
?????? ?????? ????????
http://https://diploma-asx.com/
?????? ????????
gosznac-diplom24.com www.aurus-diplom.com
?????? ?????? ? ??????? ???????????
http://diplomsagroups.com/kupit-diplom-v-gorode/bryansk.html https://lands-diploma.com/ originality-diploman24.com ?????? ?????? ? ??????? ??????????? https://originality-diploma24.com/??????-????????? ?????? ?????? ? ??? http://https://russiany-diplomas.com chelyabinsk.arena-diplomi24.com https://chelyabinsk.arena-diplomi24.com/ www.diplomsagroups.com http://https://ufa.arena-diplomi24.com/ voronezh.arena-diplomi24.com