Project!mpulsbijeenkomsten april 2009

7 april Eindhoven, 8 april Nieuwegein, 15 april Assen

 

Het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg biedt dit voorjaar geheel vernieuwde Project!mpulsbijeenkomsten met speedsessies, presentaties, excursies, een filmlounge en workshops over innovatieve onderwerpen rond wonen, zorg en welzijn.

Programma

Het volledige dagprogramma duurt van 9.45 tot 16.00 uur. De bijeenkomsten beginnen
's ochtends met een prikkelende en ludieke opening, gevolgd door workshops over zeven innovatieve onderwerpen rond wonen, zorg en welzijn. 

Het middagprogramma van de Projectimpuls biedt u een grote variatie aan activiteiten, met presentaties, excursies, een filmlounge en 'fast talk' tijdens speedsessies die u kunt afwisselen met 'slow talk' tijdens het onderdeel 'Een goed gesprek met...'

Lees de uitgebreide programmabeschrijving »

Doelgroep

Project!mpulsbijeenkomsten zijn bedoeld voor medewerkers van woningcorporaties, zorg- en welzijnsorganisaties, gemeenten en andere organisaties die betrokken zijn bij het combineren van wonen, zorg en welzijn. Het Kenniscentrum organiseert de informatieve en praktijkgerichte themadagen in opdracht van Aedes en ActiZ.  

Data en locaties

De Project!mpulsbijeenkomsten worden gehouden op de volgende data en locaties:

dinsdag 7 april 2009 Eindhoven (Sofitel Cocagne)
woensdag 8 april 2009 Nieuwegein (Nieuwegein Business Center, NBC)
woensdag 15 april 2009 Assen (Hotel Van der Valk) 

Kosten en aanmelding

U kunt zich uitsluitend aanmelden voor de hele dag. De deelnameprijs bedraagt voor leden van Aedes, ActiZ, VGN, RIBW Alliantie en MOgroep € 325. Niet-leden betalen
€ 475. U kunt zich online aanmelden voor de bijeenkomsten.

Aanmelden »


zoeken in 118 websites