Vergroot dit voorjaar uw kennis over samenwerken of zorgvastgoed

Dit voorjaar kunt u weer verschillende trainingen volgen bij het Kenniscentrum. Op 15 maart start de vijfdaagse training Samenwerken aan wonen, welzijn en zorg. De basistraining Rekenen aan zorgvastgoed vindt plaats op 10 april. Voor degenen die de basistraining al gevolgd hebben is er op 7 maart ’s middags een bijzondere bijeenkomst.

Samenwerken aan wonen, welzijn en zorg

Vijfdaagse training - start 15 maart

Het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg biedt samen met AO Adviseurs in het voorjaar en het najaar 2012 opnieuw de succesvolle en hooggewaardeerde meerdaagse training 'Samenwerken aan wonen, welzijn en zorg' aan. De training is voor medewerkers van woningcorporaties, zorg- en welzijnsorganisaties en gemeenten die direct betrokken zijn bij samenwerkingsprojecten in wonen, welzijn en zorg. De voorjaarstraining start op donderdag 15 maart. Lees meer over de training.

Rekenen aan zorgvastgoed

Terugkom voor gediplomeerden - 7 maart

Op woensdagmiddag 7 maart organiseert het Kenniscentrum in Utrecht een bijzondere bijeenkomst voor alle gediplomeerden van de training Rekenen aan zorgvastgoed. Afgelopen twee jaar volgden meer dan 100 cursisten deze training. Nu is er gelegenheid om kennis te nemen van nieuwe ontwikkelingen, maar ook elkaars ervaringen uit te wisselen. De middag staat onder leiding van George Müller en Rogier Goes. De kosten bedragen € 35,-. Men kan zich nog aanmelden:

Basistraining - 10 april

Het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg organiseert samen met Realink Consultancy de training 'Rekenen aan zorgvastgoed'. Dit is een training van een dag over vastgoedrekenen en de financiering van zorgvastgoed. De populaire training is bestemd voor corporaties en zorgorganisaties, die steeds vaker samenwerken op het gebied van zorgvastgoed. De eerstvolgende training is op dinsdag 10 april. Lees meer over de training.

Meer informatie

02-02-2012