Aedes-Actiz * Kenniscentrum Wonen Zorg Aedes-Actiz * Kenniscentrum Wonen Zorg Aedes-Actiz * Kenniscentrum Wonen Zorg Aedes-Actiz * Kenniscentrum Wonen Zorg Aedes-Actiz * Kenniscentrum Wonen Zorg
Trefwoorden: woonzorgcomplexen

Databank Wonen-Zorg

De Databank Wonen-Zorg biedt zicht op ontwikkeling van woonzorgprojecten. Met de databank gaf het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg sinds 2005 een overzicht van de ontwikkeling van woonzorgprojecten in Nederland. De gegevens in de databank werden gebruikt om trends te signaleren, zoals de sterke groei van kleinschalig wonen voor mensen met dementie.

De databank wordt op dit moment niet meer actief beheerd maar is nog wel te raadplegen op www.databankwonenzorg.nl. U kunt geen nieuwe projecten meer aanmelden.

Projectinformatie

In de databank vindt u bij alle projecten informatie over locatie, eigenaar, zorgaanbieder, bouwjaar en doelgroep. Daarnaast bevat de databank specifieke informatie, bij woonzorgcomplexen bijvoorbeeld de naam van de architect en het aantal woningen en voor woonservicegebieden de situering en fase van het project.

Informatie voor cliƫnten en familie

De Databank Wonen-Zorg is niet gericht op (toekomstige) cliƫnten en hun familie. Daarvoor kunt u de keuzesite Verpleging en Verzorging van de website www.kiesbeter.nl raadplegen. Kiesbeter.nl geeft informatie over het aanbod van ouderenzorg in heel Nederland.

09-12-2013 13:29
Aedes Actiz