S M

Hét informatiepunt voor professionals
op het gebied van wonen, welzijn en zorg

Databank woonzorgcomplexen

De Databank Wonen-Zorg biedt zicht op ontwikkeling van woonzorgprojecten. Met de databank geeft het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg een overzicht van de ontwikkeling van woonzorgprojecten in Nederland. De gegevens in de databank werden gebruikt om trends te signaleren, zoals de sterke groei van kleinschalig wonen voor mensen met dementie.

De databank wordt op dit moment niet meer actief beheerd maar is nog wel te raadplegen op www.databankwonenzorg.nl/databank

Projectinformatie

In de databank vindt u bij alle projecten informatie over locatie, eigenaar, zorgaanbieder, bouwjaar en doelgroep. Daarnaast bevat de databank specifieke informatie, bij woonzorgcomplexen bijvoorbeeld de naam van de architect en het aantal woningen en voor woonservicegebieden de situering en fase van het project.

Informatie voor cliënten en familie

De Databank Wonen-Zorg is niet gericht op (toekomstige) cliënten en hun familie. Daarvoor kunt u de keuzesite Verpleging en Verzorging van de website www.kiesbeter.nl raadplegen. Kiesbeter.nl geeft informatie over het aanbod van ouderenzorg in heel Nederland.

11-08-2009
D E F