Woonservicegebied De Schans

Uitleg - Databank Wonen-Zorg

De Databank Wonen-Zorg biedt zicht op ontwikkeling van woonzorgprojecten. Met de databank geeft het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg een overzicht van de ontwikkeling van woonzorgprojecten in Nederland. Het is tot op heden de enige plek waar deze ontwikkeling systematisch wordt bijgehouden. De gegevens in de databank worden gebruikt om trends te signaleren, zoals de sterke groei van kleinschalig wonen voor mensen met dementie.

Projectinformatie

In de databank vindt u bij alle projecten informatie over locatie, eigenaar, zorgaanbieder, bouwjaar en doelgroep. Daarnaast bevat de databank specifieke informatie, bij woonzorgcomplexen bijvoorbeeld de naam van de architect en het aantal woningen en voor woonservicegebieden de situering en fase van het project.

Uw project in de databank

Zorgaanbieders, woningcorporaties en projectleiders kunnen zelf online projecten aanmelden. Projecten die al in de databank staan, kunnen door middel van een inlogcode door de contactpersoon geactualiseerd worden. Als u een project aanmeldt, kunt u naast de standaardgegevens ook kort aangeven wat de interessante aspecten aan uw project zijn, foto's of plattegronden toevoegen en belangstellenden naar uw eigen website verwijzen.

Actualiseren projecten

Staat uw project al vermeld, maar zijn de gegevens niet juist? De contactpersoon heeft een inlogcode ontvangen om de informatie te actualiseren.

Informatie voor cliŽnten en familie

De Databank Wonen-Zorg is niet gericht op (toekomstige) cliŽnten en hun familie. Daarvoor kunt u de keuzesite Verpleging en Verzorging van de website www.kiesbeter.nl raadplegen. Kiesbeter.nl geeft informatie over het aanbod van ouderenzorg in heel Nederland.

Meer informatie

06-01-2010