Wiekslag Smitsveen in Soest. Foto: Willem Mes

Symposium uitkomsten onderzoek Kleinschalig wonen

De Provinciale Raad voor de Volksgezondheid in Limburg (PRVL) organiseert op 16 februari 2011 een symposium over de uitkomsten van effectonderzoek naar kleinschalige zorg voor ouderen met dementie dat de Universiteit Maastricht uitvoert.

Omdat er nog weinig systematisch onderzoek bestaat naar de effecten van kleinschalig wonen op bewoners, hun familie en de medewerkers is eind 2006 door de PRVL in opdracht van de Provincie Limburg en in samenwerking met de Universiteit Maastricht en vijf zorgorganisaties (MeanderGroep Zuid-Limburg, Orbis Medisch en Zorgconcern, Sevagram, Vivre en Zorggroep Noord-Limburg) een onderzoeksproject gestart naar de verschillende vormen en spreiding van kleinschalig wonen van ouderen met dementie en de effecten.

Effecten kleinschalig wonen

Het onderzoek is tweeledig en bestaat uit een beschrijvend en een effectonderzoek. Het beschrijvende deel van het onderzoek werd in 2008 afgerond. Het beschrijvend onderzoek had tot doel een inventarisatie te maken van internationaal vergelijkbare concepten op het gebied van kleinschalig wonen. Daarnaast zijn kenmerken en ervaringen met kleinschalig wonen in Limburg geÔnventariseerd.

Symposium uitkomsten effectonderzoek

Op 16 februari 2011 worden de uitkomsten van het effectonderzoek bekend gemaakt. Het symposium is bedoel voor bestuurders en medewerkers van zorgorganisaties, vertegenwoordigers van cliŽnten, zorgkantoren, overheden en voor iedereen die vanuit zijn functie interesse heeft in de ontwikkelingen in de zorg voor ouderen met dementie. Deelname aan dit symposium is gratis. Na afloop ontvangen alle deelnemers het onderzoeksrapport. U kunt zich aanmelden via de link onderaan deze pagina. De deadline voor aanmelden is 28 januari 2011.

Meer informatie

24-01-2011

gosznac-diplomy.com www.gosznac-diplomy.com https://gosznac-diplomy.com/diplom-sredne-spetcialnoe-obrazovanie http://https://gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-v-moskve gosznac-diplomy.com www.gosznac-diplomy.com https://gosznac-diplomy.com/svidetelstvo-o-rozhdenii www.gosznac-diplomy.com https://gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-sssr https://gosznac-diplomy.com/diplom-stroitelya
?????? ????????????? ? ?????
????? ?? ?????? ?????? ????? ?????? ?????? ???????? ?? 9 ??????? ?????? ?????? ?????? ??????? ?????? ?????? ? ??????? ??????????? ?????? ?????? ??????????? ?????? ????????????? ? ????? ?????? ?????? ???????? ?????? ?????? ????? ?????? ?????? ????????? ?????? ?????? ????????? ??? ?????? ?????? ?????? ?????? ???? ?????? ?????? ? ??????? ??????????? ?????? ???????? ?? 9 ????? ?????? ???????? ?? 11 ????? ?????? ?????? ?????? ????????
??? ?????? ??????
https://originality-diplomas.com/
?????? ??????? ? ??????
https://rudiplomis24.com/
?????? ?????? ????????????
http://https://lands-diplom.com/
?????? ???????? ?? 9 ?????
gosznac-diplom.com www.aurus-diplom.com
?????? ?????? ????????
https://originality-diplomans.com/
?????? ????????????? ? ????????
rudiplomis24.com
?????? ??????
www.lands-diplom.com
?????? ?????? ?????? ???????
http://https://gosznac-diplom.com/ diploman-doci.com
?????? ?????? ?????? ???????
http://https://originality-diplomans.com/
?????? ?????? ?????????
https://rudiplomista24.com/
?????? ?????? ?????????
http://https://lands-diplom.com/
?????? ?????? ????????????
https://gosznac-diplom24.com/ http://https://diploman-doci.com/
?????? ????????????? ? ????????
http://https://originality-diplomas.com/
?????? ????????????? ? ?????
http://https://rudiplomis24.com/
?????? ?????? ????????
http://https://diploma-asx.com/
?????? ????????
gosznac-diplom24.com www.aurus-diplom.com
?????? ?????? ? ??????? ???????????
http://diplomsagroups.com/kupit-diplom-v-gorode/bryansk.html https://lands-diploma.com/ originality-diploman24.com ?????? ?????? ? ??????? ??????????? https://originality-diploma24.com/??????-????????? ?????? ?????? ? ??? http://https://russiany-diplomas.com chelyabinsk.arena-diplomi24.com https://chelyabinsk.arena-diplomi24.com/ www.diplomsagroups.com http://https://ufa.arena-diplomi24.com/ voronezh.arena-diplomi24.com