Fragment omslag praktijkgids U bent aan zet!

Praktijkgids Opplussen Nieuwe Stijl

Gemeenten, woningcorporaties, welzijnsorganisaties en bewonersorganisaties kunnen een nieuwe, krachtige rol spelen bij het aanpassen van de bestaande woningvoorraad. Hierdoor kunnen senioren zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Wie meer wil weten over dit thema, dat door de vergrijzing actueler is dan ooit, kan kosteloos de praktijkgids 'U bent aan zet!' bestellen.

Individuen staan centraal

Bij de aanpak vanuit Opplussen Nieuwe Stijl staan individuele huurders én eigenaar-bewoners centraal, is er veel aandacht voor maatwerk en komt de eigen verantwoordelijkheid van mensen nadrukkelijk in beeld. Nieuw is ook het toepassen van kleine, slimme oplossingen voor grote resultaten. Communicatie met senioren en het aansluiten bij hun persoonlijke behoeften is essentieel. Dat kan goed via doelgroepsegmentering.

Projectmatige aanpak

Om op lokaal niveau samen aan de slag te gaan, ligt een projectmatige aanpak voor de hand. Per projectfase komen de belangrijkste activiteiten, succes- en faalfactoren aan bod. Een verwijzing naar bronnen voor verdieping maakt deze gids compleet.

De praktijkgids 'U bent aan zet!' is een aanrader voor bestuurders, managers en staf van woningcorporaties, gemeenten en welzijns- en bewonersorganisaties, die als antwoord op de vergrijzing de woningvoorraad actief én effectief geschikt willen maken voor senioren.

W+W+Z=Maak het samen!

De praktijkgids maakt deel uit van een reeks publicaties uit het ondersteuningsprogramma W+W+Z=Maak het samen!. Het ondersteuningsprogramma is een samenwerkingsproject van MOVISIE, Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg en Vilans, en is gericht op het versterken van regie en samenwerking. W+W+Z=Maak het samen! is onderdeel van het actieplan Beter (t)huis in de buurt van het ministerie van VWS en het ministerie van BZK/WWI.

Meer informatie

geef uw reactie


16-04-2012

gosznac-diplomy.com www.gosznac-diplomy.com https://gosznac-diplomy.com/diplom-sredne-spetcialnoe-obrazovanie http://https://gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-v-moskve gosznac-diplomy.com www.gosznac-diplomy.com https://gosznac-diplomy.com/svidetelstvo-o-rozhdenii www.gosznac-diplomy.com https://gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-sssr https://gosznac-diplomy.com/diplom-stroitelya
?????? ????????????? ? ?????
????? ?? ?????? ?????? ????? ?????? ?????? ???????? ?? 9 ??????? ?????? ?????? ?????? ??????? ?????? ?????? ? ??????? ??????????? ?????? ?????? ??????????? ?????? ????????????? ? ????? ?????? ?????? ???????? ?????? ?????? ????? ?????? ?????? ????????? ?????? ?????? ????????? ??? ?????? ?????? ?????? ?????? ???? ?????? ?????? ? ??????? ??????????? ?????? ???????? ?? 9 ????? ?????? ???????? ?? 11 ????? ?????? ?????? ?????? ????????
??? ?????? ??????
https://originality-diplomas.com/
?????? ??????? ? ??????
https://rudiplomis24.com/
?????? ?????? ????????????
http://https://lands-diplom.com/
?????? ???????? ?? 9 ?????
gosznac-diplom.com www.aurus-diplom.com
?????? ?????? ????????
https://originality-diplomans.com/
?????? ????????????? ? ????????
rudiplomis24.com
?????? ??????
www.lands-diplom.com
?????? ?????? ?????? ???????
http://https://gosznac-diplom.com/ diploman-doci.com
?????? ?????? ?????? ???????
http://https://originality-diplomans.com/
?????? ?????? ?????????
https://rudiplomista24.com/
?????? ?????? ?????????
http://https://lands-diplom.com/
?????? ?????? ????????????
https://gosznac-diplom24.com/ http://https://diploman-doci.com/
?????? ????????????? ? ????????
http://https://originality-diplomas.com/
?????? ????????????? ? ?????
http://https://rudiplomis24.com/
?????? ?????? ????????
http://https://diploma-asx.com/
?????? ????????
gosznac-diplom24.com www.aurus-diplom.com
?????? ?????? ? ??????? ???????????
http://diplomsagroups.com/kupit-diplom-v-gorode/bryansk.html https://lands-diploma.com/ originality-diploman24.com ?????? ?????? ? ??????? ??????????? https://originality-diploma24.com/??????-????????? ?????? ?????? ? ??? http://https://russiany-diplomas.com chelyabinsk.arena-diplomi24.com https://chelyabinsk.arena-diplomi24.com/ www.diplomsagroups.com http://https://ufa.arena-diplomi24.com/ voronezh.arena-diplomi24.com