Aedes-Actiz * Kenniscentrum Wonen Zorg Aedes-Actiz * Kenniscentrum Wonen Zorg Aedes-Actiz * Kenniscentrum Wonen Zorg Aedes-Actiz * Kenniscentrum Wonen Zorg Aedes-Actiz * Kenniscentrum Wonen Zorg

Come Together: veel ideeën voor innovaties in de zorg

Onder het motto 'Come Together' willen ActiZ, PGGM en Microsoft een impuls geven aan de zorg in Nederland. Daarom deden zij in september een oproep om innovatieve ideeën in de zorg in te zenden met als resultaat 121 aanmeldingen. Inmiddels zijn 10 finalisten geselecteerd die kans maken op een podiumplaats tijdens TEDxBinnenhof.

Update 14-11: Coen van de Steeg van wehelpen.nl heeft zowel de publieks- als de juryprijs gewonnen.

Finale 14 november

De finalisten zijn jonge, ondernemende mensen die veelal vanuit hun persoonlijke ervaring de wereld beter willen maken. Op 14 november a.s. pitchen zij hun idee op het podium van Bitterzoet in Amsterdam en dingen mee naar een podiumplaats op 31 maart 2014 tijdens TEDxBinnenhof. U kunt mede bepalen wie er vandoor gaat met de publieksprijs, tijdens de livestream op 14 november kunt u online uw stem uitbrengen op uw favoriete finalist.

Projecten Lokale Kracht

Onder de finalisten van Come Together zijn de initiatiefnemers van WeHelpen en GoudOud in Warffum, voorbeeldprojecten Lokale Kracht die zich eerder presenteerden bij bijeenkomsten van het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg. Over GoudOud in Warffum verscheen onlangs een artikel in het Lokale Kracht magazine.

14-11-2013 16:14

Meer informatie

  • Bezoek de website van Come Together
  • Volg de livestream op 14 november
Aedes Actiz