Uitstel nieuwe bekostigingssystematiek zorgvastgoed

De nieuwe vorm van kapitaallastenvergoeding voor de care zal niet per 1 januari 2011 ingevoerd worden. De volgende minister van VWS en de nieuwe Kamerleden zullen besluiten over de kapitaallastenvergoeding voor zorgvastgoed. Dat zegde demissionair minister Klink van VWS toe aan de Kamer in een Algemeen Overleg op 18 mei. Zorgorganisaties kunnen komend jaar dus nog rekenen op de vergoeding van vastgoed via de nacalculatie.

Nieuwe regeling

Dat betekent ook dat niet langer meer sprake is van een ministeriële brief aan de Tweede Kamer vóór de zomer. De politieke discussie over (de overgang naar) het nieuwe bekostigingssysteem zal dus naar verwachting pas in het najaar gevoerd kunnen worden. Minister Klink wil wel al voor die tijd nader informeren over de voornemens over onder meer de normatieve huisvestingscomponent, in de veronderstelling dat dit realisatie van actuele nieuwbouwplannen vergemakkelijkt. De betekenis van die informatie zal echter betrekkelijk zijn.

Snelle duidelijkheid

Aedes zal met het ministerie van VWS en de NZa bespreken welke gevolgen het uitstel heeft voor de Aedes-enquête naar het boekwaardeprobleem van corporaties die verhuren aan zorgorganisaties. ActiZ benadrukt dat uitstel van invoer, niet tot verder uitstel van duidelijkheid mag leiden. ActiZ is dan ook verheugd dat ook Kamerleden druk blijven voeren op snelle duidelijkheid over de overgangsregeling voor de kapitaallastenvergoeding. ActiZ benadrukt dat die duidelijkheid niet alleen de hoogte van de tarieven betreft, maar ook de overgangsregeling en de lengte daarvan.

Meer informatie

25-05-2010

gosznac-diplomy.com www.gosznac-diplomy.com https://gosznac-diplomy.com/diplom-sredne-spetcialnoe-obrazovanie http://https://gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-v-moskve gosznac-diplomy.com www.gosznac-diplomy.com https://gosznac-diplomy.com/svidetelstvo-o-rozhdenii www.gosznac-diplomy.com https://gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-sssr https://gosznac-diplomy.com/diplom-stroitelya
?????? ????????????? ? ?????
????? ?? ?????? ?????? ????? ?????? ?????? ???????? ?? 9 ??????? ?????? ?????? ?????? ??????? ?????? ?????? ? ??????? ??????????? ?????? ?????? ??????????? ?????? ????????????? ? ????? ?????? ?????? ???????? ?????? ?????? ????? ?????? ?????? ????????? ?????? ?????? ????????? ??? ?????? ?????? ?????? ?????? ???? ?????? ?????? ? ??????? ??????????? ?????? ???????? ?? 9 ????? ?????? ???????? ?? 11 ????? ?????? ?????? ?????? ????????
??? ?????? ??????
https://originality-diplomas.com/
?????? ??????? ? ??????
https://rudiplomis24.com/
?????? ?????? ????????????
http://https://lands-diplom.com/
?????? ???????? ?? 9 ?????
gosznac-diplom.com www.aurus-diplom.com
?????? ?????? ????????
https://originality-diplomans.com/
?????? ????????????? ? ????????
rudiplomis24.com
?????? ??????
www.lands-diplom.com
?????? ?????? ?????? ???????
http://https://gosznac-diplom.com/ diploman-doci.com
?????? ?????? ?????? ???????
http://https://originality-diplomans.com/
?????? ?????? ?????????
https://rudiplomista24.com/
?????? ?????? ?????????
http://https://lands-diplom.com/
?????? ?????? ????????????
https://gosznac-diplom24.com/ http://https://diploman-doci.com/
?????? ????????????? ? ????????
http://https://originality-diplomas.com/
?????? ????????????? ? ?????
http://https://rudiplomis24.com/
?????? ?????? ????????
http://https://diploma-asx.com/
?????? ????????
gosznac-diplom24.com www.aurus-diplom.com
?????? ?????? ? ??????? ???????????
http://diplomsagroups.com/kupit-diplom-v-gorode/bryansk.html https://lands-diploma.com/ originality-diploman24.com ?????? ?????? ? ??????? ??????????? https://originality-diploma24.com/??????-????????? ?????? ?????? ? ??? http://https://russiany-diplomas.com chelyabinsk.arena-diplomi24.com https://chelyabinsk.arena-diplomi24.com/ www.diplomsagroups.com http://https://ufa.arena-diplomi24.com/ voronezh.arena-diplomi24.com