Congres professioneel opdrachtgeverschap en aanbesteden

De Hogeschool Utrecht houdt op 27 maart een congres over professioneel opdrachtgeverschap en vernieuwend aanbesteden. Deelname is gratis voor medewerkers en bestuurders van woningcorporaties, waterschappen en zorgorganisaties.

Professioneel opdrachtgeverschap en innovatief aanbesteden zijn een ‘hot’ thema bij in woningcorporaties, waterschappen en zorgorganisaties. In veel projecten zijn slimme alternatieven mogelijk voor de traditionele contractvormen, die de markt uitdagen hun kennis en kunde in te zetten om met slimme oplossingen te komen. De aanbieder van de oplossing die de meeste kwaliteit levert voor de prijs, mag het werk dan maken. Deze nieuwe werkwijze betekent nogal wat voor opdrachtgevers en hun relatie met marktpartijen.

Welke contractvorm past het beste?

Het congres reikt u kennis en praktische tools aan, die u kunnen helpen bij de vraag welke contractvorm het beste past bij de bouwopgave, bij de eigen organisatie en de mogelijkheden van de markt. Zo krijgt u antwoorden op vragen als: Hoe kies je als opdrachtgever de juiste bouworganisatievorm en daarmee de juiste contractvorm? Een functioneel programma van eisen, hoe maak je dat? Hoe zorg je als opdrachtgever voor de juiste balans tussen loslaten en grip houden op het proces en het resultaat? Daarnaast is er een debat over de vraag waar de kansen liggen en welke factoren bepalen of de slag gemaakt wordt naar een bewustere keuze van de meest geschikte contractvorm.

Project 'Op weg naar de goede vraag'

Het congres is onderdeel van het project ‘Op weg naar de goede vraag’, dat het lectoraat Nieuwe Cultuur in de Bouwketen van de Hogeschool Utrecht organiseert. Het project loopt tot de zomer van 2013. Na het congres is het mogelijk om te blijven participeren in kleinere bijeenkomsten binnen dit project. Deelname aan deze bijeenkomsten is gratis, maar actieve participatie is vereist. Naast de Hogeschool Utrecht nemen ook de Saxion Hogeschool en Hogeschool Rotterdam deel aan het project.

Meer informatie

09-03-2012

gosznac-diplomy.com www.gosznac-diplomy.com https://gosznac-diplomy.com/diplom-sredne-spetcialnoe-obrazovanie http://https://gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-v-moskve gosznac-diplomy.com www.gosznac-diplomy.com https://gosznac-diplomy.com/svidetelstvo-o-rozhdenii www.gosznac-diplomy.com https://gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-sssr https://gosznac-diplomy.com/diplom-stroitelya
?????? ????????????? ? ?????
????? ?? ?????? ?????? ????? ?????? ?????? ???????? ?? 9 ??????? ?????? ?????? ?????? ??????? ?????? ?????? ? ??????? ??????????? ?????? ?????? ??????????? ?????? ????????????? ? ????? ?????? ?????? ???????? ?????? ?????? ????? ?????? ?????? ????????? ?????? ?????? ????????? ??? ?????? ?????? ?????? ?????? ???? ?????? ?????? ? ??????? ??????????? ?????? ???????? ?? 9 ????? ?????? ???????? ?? 11 ????? ?????? ?????? ?????? ????????
??? ?????? ??????
https://originality-diplomas.com/
?????? ??????? ? ??????
https://rudiplomis24.com/
?????? ?????? ????????????
http://https://lands-diplom.com/
?????? ???????? ?? 9 ?????
gosznac-diplom.com www.aurus-diplom.com
?????? ?????? ????????
https://originality-diplomans.com/
?????? ????????????? ? ????????
rudiplomis24.com
?????? ??????
www.lands-diplom.com
?????? ?????? ?????? ???????
http://https://gosznac-diplom.com/ diploman-doci.com
?????? ?????? ?????? ???????
http://https://originality-diplomans.com/
?????? ?????? ?????????
https://rudiplomista24.com/
?????? ?????? ?????????
http://https://lands-diplom.com/
?????? ?????? ????????????
https://gosznac-diplom24.com/ http://https://diploman-doci.com/
?????? ????????????? ? ????????
http://https://originality-diplomas.com/
?????? ????????????? ? ?????
http://https://rudiplomis24.com/
?????? ?????? ????????
http://https://diploma-asx.com/
?????? ????????
gosznac-diplom24.com www.aurus-diplom.com
?????? ?????? ? ??????? ???????????
http://diplomsagroups.com/kupit-diplom-v-gorode/bryansk.html https://lands-diploma.com/ originality-diploman24.com ?????? ?????? ? ??????? ??????????? https://originality-diploma24.com/??????-????????? ?????? ?????? ? ??? http://https://russiany-diplomas.com chelyabinsk.arena-diplomi24.com https://chelyabinsk.arena-diplomi24.com/ www.diplomsagroups.com http://https://ufa.arena-diplomi24.com/ voronezh.arena-diplomi24.com