ActiZ zoekt beleidsmedewerker technologische innovatie in de zorg

ActiZ, organisatie van zorgondernemers heeft een vacature voor een (senior) beleidsmedewerker 32-36 uur per week voor Belangenbehartiging, advies, projectmanagement & lobby voor technologische innovatie in de zorg.

Functie

De functie van beleidsmedewerker zorg en technologie is actueel en veelzijdig. Je bent afwisselend beleidsontwikkelaar, lobbyist, adviseur, belangenbehartiger en netwerker. Je signaleert relevante technologische ontwikkelingen (domotica, zorg op afstand, robotica) en vertaalt deze naar beleid en creëert daarmee de randvoorwaarden voor onze leden om met behulp van technologie (en ICT) de kwaliteit en doelmatigheid van de primaire zorgprocessen te vergroten. Je initieert projecten waarin nieuwe technologie wordt toegepast in zorgsituaties, je verwerft benodigde middelen, begeleidt en monitort de projecten teneinde de kennis te kunnen verbreden naar de sector. Je bent onder andere programmamanager van het programma Zorg op Afstand.

Profiel

Je hebt WO werk- en denkniveau, een scherp analytisch vermogen én kennis/ervaring op het gebied van innovatieve inzet van technologie (en ICT) in de zorg. Inzicht in en kennis van primaire zorgprocessen is een belangrijke voorwaarde. Ook beleidsvorming en lobby in een complexe, (landelijk)politieke omgeving is je niet vreemd. Je bent ondernemend en met je vasthoudendheid, overtuigingskracht en netwerkvaardigheden weet je resultaten te bereiken, ook wanneer je daarin tegenslag ondervindt. Communicatief ben je sterk, als persoon een enthousiaste, slagvaardige teamwerker, die goed met de functievrijheid kan omgaan. Ervaring in de thuiszorg is een pré.

Afhankelijk van je ervaring kun je als beleidsmedewerker of als senior beleidsmedewerker beginnen. Van de Senior beleidsmedewerker wordt een zeer ruime ervaring met strategische beleidsvorming/projectleiding/programmamanagement en de toepassing van innovatietechnologie in de zorg gevraagd.

ActiZ streeft ernaar een afspiegeling te vormen van haar uiteindelijke doelgroep. Kandidaten met een niet-Nederlandse achtergrond worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

Aanbod

Een interessante functie (32-36 uur) in een team van professionals waarin je invloed hebt op de zorg van morgen. Salaris bij 36 uur per week maximaal € 62.500,-- voor beleidsmedewerker, € 72.000,-- voor senior beleidsmedewerker, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele arbeidstijden, telewerkmogelijkheden en meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Reactie

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Edith van der Bent, manager team Cliënt, Kwaliteit & Innovatie, telefoonnummer 030 27 39 233. Je sollicitatie kun je tot vrijdag 19 februari 2010 sturen per e-mail naar of naar ActiZ, t.a.v. Helène Oosenbrug, team P&O, Postbus 8258, 3503 RG UTRECHT

ActiZ is de brancheorganisatie van 425 ondernemers die zorg en diensten leveren op het gebied van verpleeg- en verzorgingshuiszorg, thuiszorg, kraamzorg en jeugdgezondheidszorg. Jaarlijks aan circa 2 miljoen mensen. Bijna ieder Nederlands gezin heeft wel met een van de aangesloten organisaties te maken. Daarbij is ActiZ ook een van de grootste werkgeversorganisaties in Nederland. Met andere woorden: ActiZ vertegenwoordigt een groot maatschappelijk en economisch belang. ActiZ is een vereniging. De bestuursleden worden benoemd door de algemene ledenvergadering. De medewerkers van het ActiZ-bureau behartigen de belangen van de aangesloten organisaties.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze publicatie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie

  • ActiZ

01-02-2010