Welkom op de nieuwe website

Het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg begint 2010 met een nieuwe website en een nieuwe huisstijl. Met de vernieuwde website wil het Kenniscentrum nog beter kennis over innovaties en trends ontsluiten. U kunt met de nieuwe site meer vinden en sneller verbindingen maken tussen onderwerpen.

Wat is er veranderd?

Naast een nieuwe vormgeving is de inhoud van de website geactualiseerd en anders ingedeeld. De technische innovaties voor de nieuwe website zijn een verbeterde zoekfunctie die gebruik maakt van trefwoorden (tags) en het dynamisch samenvoegen van informatie op één pagina op uw beeldscherm. Hieronder staan de belangrijkste veranderingen.

Meer flexibiliteit

De vaste indeling in themas op de oude website paste niet meer bij de werkwijze van het Kenniscentrum. Als Kenniscentrum willen we snel inspelen op nieuwe trends. Die pasten niet altijd in de indeling in themas. In de dynamische structuur van de nieuwe site is ruimte om nieuwe trends te presenteren en vindt u ook informatie over bekende dossiers.

Zoekfunctie

De zoekfunctie is sterk verbeterd. Na het intypen van een term in het zoekscherm linksboven worden de gevonden resultaten gepresenteerd in diverse rubrieken: nieuws, bijeenkomsten, onderzoek, praktijk etc.. Zo wordt als het ware een actueel dossier voor u samengesteld.
De zoekfunctie geeft suggesties voor zoeken met trefwoorden die op de site gebruikt worden. Bij het typen in het zoekscherm worden suggesties getoond en ook zijn alle trefwoorden in een tagcloud te vinden.

Gerelateerde informatie

Elke pagina biedt in een kolom gerelateerde berichten met overeenkomstige trefwoorden. Zo kunt u vanuit een onderwerp makkelijk verbinding leggen met andere ontwikkelingen.

Databank Wonen-Zorg

U kunt de databank met woonservicegebieden, woonzorgcomplexen, kleinschalig wonen en zorghotels nog steeds direct benaderen via de homepage. Daarnaast worden de projecten uit de databank ook getoond als praktijkvoorbeelden elders op de website. In de loop van dit jaar zullen de projecten uit de databank ook ontsloten worden via een (googlemaps) kaart.

Via nieuwsbrief en RSS altijd op de hoogte

Naast de vertrouwde nieuwsbrief kunt u zich nu ook door RSS feeds op de hoogte laten houden van nieuwe berichten op de website.

Uw mening is welkom

We zijn benieuwd naar uw ervaringen met de vernieuwde site. Opmerkingen en tips horen we graag! U kunt ze via het contactformulier laten weten.

13-01-2010