Aedes-Actiz * Kenniscentrum Wonen Zorg Aedes-Actiz * Kenniscentrum Wonen Zorg Aedes-Actiz * Kenniscentrum Wonen Zorg Aedes-Actiz * Kenniscentrum Wonen Zorg Aedes-Actiz * Kenniscentrum Wonen Zorg

Online overzicht projecten Zorg op Afstand

Zorg op afstand via beeldschermcontact. Foto: Chris Pennarts.

Een databank voor Nederlandse projecten van zorg op afstand in de langdurende zorg, dat was er nog niet. Vilans, kenniscentrum voor langdurende zorg wil hiermee een overzicht bieden van projecten en diensten van zorgaanbieders. Deze kunnen zo van collega-organisaties leren.

Het gaat in de databank om zorg en ondersteuning die zorgorganisaties op afstand leveren met moderne communicatietechnologie aan mensen die zelfstandig thuis wonen. Het leveren van zorgdiensten op afstand is een interessante ontwikkeling voor zorgaanbieders. Steeds meer organisaties ontdekken de voordelen van schermzorg, e-health en autonome monitoring voor hun organisatie en cliƫnten.

Databank Wonen-Zorg

De databank Wonen-Zorg van het Kenniscentrum geeft een overzicht van woonservicegebieden, kleinschalig wonen, zorghotels en woonzorgcomplexen. Net als bij Vilans' databank kunnen organisaties zelf hun projecten indienen.

23-03-2011 09:45

Meer informatie

Aedes Actiz