Aedes-Actiz * Kenniscentrum Wonen Zorg Aedes-Actiz * Kenniscentrum Wonen Zorg Aedes-Actiz * Kenniscentrum Wonen Zorg Aedes-Actiz * Kenniscentrum Wonen Zorg Aedes-Actiz * Kenniscentrum Wonen Zorg

Vivium verhuurt woonruimte in nieuw woonzorgconcept

Vivium Zorggroep vormt 5 van zijn 11 locaties om naar een nieuw woonzorgconcept onder de noemer Zorgeloos Wonen. Het is hiermee een van de koplopers in het experiment 'All-inclusive pension' van ActiZ, Aedes-ActiZ Kenniscentrum Wonen-Zorg en Platform 31. De belangstelling voor het concept is overweldigend, in plaats van leegstand heeft Vivium nu een wachtlijst.

Woonruimte te huur

Vivium bedacht een eigentijdse oplossing: ouderen woonruimte te huur aanbieden in de bestaande verzorgingshuislocaties, ongeacht of ze nu zorg nodig hebben of niet. Hebben ze die zorg wel nodig, dan kunnen ze die bij Vivium inkopen. (Bron: In voor zorg)
Lees het volledige artikel over de ervaringen van Vivium op de website van In voor zorg!

Symposium 7 oktober

Tijdens het symposium 'Verhuur van (zorg)woningen door zorgorganisaties' van het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg op 7 oktober deelt Vivium Zorggroep haar ervaringen met dit nieuwe concept.

25-09-2014 18:15

Meer informatie

  • Experiment All-inclusive pension
  • Kennis- en experimentenprogramma Langer Thuis
Aedes Actiz