Databank kleinschalig wonen dementerenden

De landelijke Databank Wonen-Zorg kent de onderdelen woonzorgzones, woonzorgcomplexen en kleinschalig groepswonen voor mensen met dementie.
Het bestand kleinschalig wonen voor dementerenden bestaat sinds 2003 en is in het najaar van 2005 geactualiseerd. Het bestand geeft een beeld van de ontwikkeling van het kleinschalig wonen voor mensen met dementie in Nederland.

Omschrijving

Kleinschalig groepswonen voor mensen met dementie gaat uit van: een woning waarin een groep van maximaal 8 mensen met dementie samenwoont. De groep vormt, ondersteund door verzorgenden, een zo normaal mogelijk huishouden. In de databank vermelden we kleinschalig wonen voor mensen met dementie, maar ook groepswonen voor gemengde doelgroepen.

Meld uw project nu aan

Stap 1.

Controleer of uw locatie of plan al vermeld staat in de databank. Dit doet u door in het zoekscherm op naam, gemeente of provincie te zoeken. Staat u daar al vermeld dan hoeft u zich niet opnieuw aan te melden. Staat u daar al vermeld, maar zijn de gegevens niet juist? Uw contactpersoon heeft een brief ontvangen met de uitleg hoe de contactpersoon deze informatie kan actualiseren.
Naar het zoekscherm van de Databank kleinschalig wonen dementerenden.

Stap 2.

Uw project kleinschalig wonen met maximaal acht bewoners met dementie per groepswoning staat nog niet vermeld in de Databank? Meld uw project dan aan.
Naar het online aanmeldformulier.

Digitale publicaties of foto's die u op onze website aan anderen zou willen tonen, kunt u mailen naar . Foto's kunnen wij alleen plaatsen als ze minimaal 900x600 pixels hebben en het formaat jpg is. Vermeld bij het mailen van publicaties en foto's de naam en gemeente van uw kleinschalige woonvorm. Indien er copyright berust op de foto's, dan ook graag de naam van de copyrighthouder vermelden.

In de toekomst kunt u ook op eenzelfde manier woonzorgzones en woonzorgcomplexen voor de Databank Wonen-Zorg aanmelden. Dit is nu nog in voorbereiding.

Meer informatie over de Databank kleinschalig wonen dementerenden

In de Databank kleinschalig wonen voor mensen met dementie staan gerealiseerde locaties én plannen met maximaal acht bewoners per groep(swoning). Het landelijk bestand geeft een beeld van de ontwikkeling van het kleinschalig wonen voor mensen met dementie in Nederland. Ook wordt deze openbaar toegankelijke databank veel gebruikt om kleinschalig wonen te vinden. Zowel uw klanten als professionals gebruiken de databank. Zo kan men zoeken in een gemeente, een provincie of op zorgaanbieder. Kortom, u kunt in de databank zelf projecten zoeken, maar ook aan anderen laten zien dat u kleinschalig wonen biedt.

Groei

Wij verwachten dat het aantal (plannen voor) kleinschalige groepswoningen voor dementerenden sinds de inventarisatie in 2003 substantieel is toegenomen. Een nulmeting eerder dit jaar door de Provincie Noord-Holland laat zien dat daar een grote toename is van het aantal plannen. Tot nu toe zijn in Noord-Holland 26 projecten kleinschalig groepswonen gerealiseerd met maximaal acht bewoners per groep. Met 72 plannen voor nieuwe groepswoningen groeit Noord-Holland de komende jaren naar een totaal van 98 projecten kleinschalig groepswonen.
De nulmeting is door de Provincie Noord-Holland beschikbaar gesteld en de gevonden projecten zijn inmiddels toegevoegd aan de landelijke Databank Wonen-Zorg. Lees meer.

Woonzorgcomplexen en woonzorgzones

Op eenzelfde manier kunt u woonzorgcomplexen en woonzorgzones voor de Databank Wonen-Zorg aanmelden.


zoeken in 118 websites
gosznac-diplomy.com www.gosznac-diplomy.com https://gosznac-diplomy.com/diplom-sredne-spetcialnoe-obrazovanie http://https://gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-v-moskve gosznac-diplomy.com www.gosznac-diplomy.com https://gosznac-diplomy.com/svidetelstvo-o-rozhdenii www.gosznac-diplomy.com https://gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-sssr https://gosznac-diplomy.com/diplom-stroitelya
?????? ????????????? ? ?????
????? ?? ?????? ?????? ????? ?????? ?????? ???????? ?? 9 ??????? ?????? ?????? ?????? ??????? ?????? ?????? ? ??????? ??????????? ?????? ?????? ??????????? ?????? ????????????? ? ????? ?????? ?????? ???????? ?????? ?????? ????? ?????? ?????? ????????? ?????? ?????? ????????? ??? ?????? ?????? ?????? ?????? ???? ?????? ?????? ? ??????? ??????????? ?????? ???????? ?? 9 ????? ?????? ???????? ?? 11 ????? ?????? ?????? ?????? ????????
??? ?????? ??????
https://originality-diplomas.com/
?????? ??????? ? ??????
https://rudiplomis24.com/
?????? ?????? ????????????
http://https://lands-diplom.com/
?????? ???????? ?? 9 ?????
gosznac-diplom.com www.aurus-diplom.com
?????? ?????? ????????
https://originality-diplomans.com/
?????? ????????????? ? ????????
rudiplomis24.com
?????? ??????
www.lands-diplom.com
?????? ?????? ?????? ???????
http://https://gosznac-diplom.com/ diploman-doci.com
?????? ?????? ?????? ???????
http://https://originality-diplomans.com/
?????? ?????? ?????????
https://rudiplomista24.com/
?????? ?????? ?????????
http://https://lands-diplom.com/
?????? ?????? ????????????
https://gosznac-diplom24.com/ http://https://diploman-doci.com/
?????? ????????????? ? ????????
http://https://originality-diplomas.com/
?????? ????????????? ? ?????
http://https://rudiplomis24.com/
?????? ?????? ????????
http://https://diploma-asx.com/
?????? ????????
gosznac-diplom24.com www.aurus-diplom.com
?????? ?????? ? ??????? ???????????
http://diplomsagroups.com/kupit-diplom-v-gorode/bryansk.html https://lands-diploma.com/ originality-diploman24.com ?????? ?????? ? ??????? ??????????? https://originality-diploma24.com/??????-????????? ?????? ?????? ? ??? http://https://russiany-diplomas.com chelyabinsk.arena-diplomi24.com https://chelyabinsk.arena-diplomi24.com/ www.diplomsagroups.com http://https://ufa.arena-diplomi24.com/ voronezh.arena-diplomi24.com