Sprekers Project!mpulsbijeenkomsten bekend

19-03-2007

Het programma van de Project!mpulsbijeenkomsten bevat nu ook de namen van de sprekers tijdens acht sessies van het ochtendprogramma en de deelnemende wethouders aan het middagdebat! Met dit uitgebreide programma weet u nog beter wat u kunt verwachten op de Project!mpulsbijeenkomsten op 5 april in Leiden, 11 april in Eindhoven, 12 april in Assen en 18 april in Nieuwegein. U kunt zich nog inschrijven.

Wmo en de succesvolle lokale samenwerking wonen, welzijn en zorg

Het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg organiseert de Project!mpulsbijeenkomsten dit keer samen met de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Centraal staan goede voorbeelden van samenwerking die inspiratie kunnen bieden voor uitvoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) én de ontmoeting tussen gemeenten, woningcorporaties en zorg- en welzijnsorganisaties.
De uitgebreide programmabeschrijving met namen van de sprekers tijdens het ochtendprogramma en deelnemende wethouders aan het middagdebat is nu beschikbaar.
Lees de uitgebreide programmabeschrijving.

Kosten en aanmelding

De deelnameprijs bedraagt voor leden van de VNG, Aedes, ActiZ, VGN, RIBW Alliantie en MOgroep € 310 voor de hele dag. Voor niet-leden is de deelnameprijs € 450 voor de hele dag. U kunt zich online aanmelden voor de bijeenkomsten.
Ga direct naar aanmelden of naar meer informatie.


zoeken in 118 websites