S M

Hét informatiepunt voor professionals
op het gebied van wonen, welzijn en zorg

Vacature adviseur wonen en zorg

Tijdelijke vacature Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg, 30 uur per week, te Utrecht

Wegens zwangerschapsverlof van een van onze adviseurs zijn wij op zoek naar een adviseur wonen en zorg voor gemiddeld 30 uur per week. Ben jij een projectleider, netwerker en kennisspecialist op het gebied van wonen met zorg en beschikbaar voor 4 maanden? Kun jij vanaf half september aan de slag als adviseur van het Kenniscentrum?

Functie

Als adviseur wonen en zorg bij het Kenniscentrum initieer en ontwikkel je nieuwe kennis, die je toegankelijk maakt voor de leden van ActiZ en Aedes, vaak in nauwe samenwerking met deze brancheorganisaties. Je signaleert trends in het beleid en de praktijk, waarbij zorgvastgoed, extramuralisering, woonvariaties en lokale samenwerking momenteel belangrijke thema’s zijn. Je bent innovatief in de aanpak en uitwerking hiervan. Je leidt projecten van kennisprogramma’s. Je draagt de kennis actief uit, als spreker op bijeenkomsten en in contacten met leden en andere partijen op het terrein van wonen en zorg. Maar ook schriftelijk bijvoorbeeld op de website kcwz.nl en in vakbladen. Je adviseert aanbieders van wonen, welzijn en zorg bij de vertaling van kennis naar de lokale praktijk en je initieert (nieuwe vormen van) netwerken en netwerkbijeenkomsten.

Profiel 

Wij zoeken een collega op hbo/academisch werk- en denkniveau met ervaring op het terrein van wonen en zorg. Je hebt strategisch inzicht in de actuele beleidsontwikkelingen. Specifieke kennis op het terrein van ‘bouwen voor zorg’, nieuwe woonzorgconcepten en zorgtechnologie is een pré. Daarnaast heb je een uitstekend analytisch vermogen voor het vertalen van beleidsontwikkelingen naar kennisprogramma’s en ben je ondernemend in het signaleren/oppakken van nieuwe trends. Bij voorkeur beschik je over een eigen netwerk op het terrein van wonen en zorg. Je bent een teamplayer en je beschikt over advies- en communicatie/presentatievaardigheden. Als netwerker heb je een natuurlijke houding om verbindingen te leggen tussen kennis, informatie, beleidsterreinen, sectoren en mensen.

Wij bieden

Een contract voor 4 maanden. Het salaris bedraagt maximaal € 4.914,-- op basis van 36 uur per week.

Reageer op vacature adviseur wonen en zorg

Voor nadere informatie kun je tot 14 juli contact opnemen met Penny Senior, adviseur van het Kenniscentrum, telefoonnummer 030 27 39 764 / 06 2503 4362 en vanaf 14 juli met Rogier Goes, 06 10975826, eveneens adviseur wonen en zorg. Je motivatiebrief met CV kun je uiterlijk 31 juli 2016 per e-mail sturen naar , t.a.v. Helène Oosenbrug, personeelsmanager. De gesprekken zijn gepland op dinsdag 9 augustus (oriënterend) en maandag 15 augustus a.s. (vervolggesprek).

ActiZ
Postbus 8258
3503 RG Utrecht
www.actiz.nl

Meer over het Kenniscentrum Wonen-Zorg

Het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg (KCWZ) is hét informatiepunt voor kennis op het terrein van wonen, welzijn en zorg. Het Kenniscentrum is onderdeel van Aedes vereniging van woningcorporaties en ActiZ, organisatie van zorgondernemers. Aangesloten kennispartners van het Kenniscentrum zijn GGZ Nederland, RIBW Alliantie en Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN).

Het Kenniscentrum ondersteunt zorgorganisaties en woningcorporaties bij de ontwikkeling van nieuwe woonzorgconcepten. Dit gebeurt via de volgende services: website, nieuwsbrief, themabijeenkomsten, netwerkvorming, onderzoek, excursies en ledenservice.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature adviseur wonen en zorg wordt niet op prijs gesteld.

13-07-2016 17:30

Onderdeel van:

ActiZ, organisatie van zorgondernemers

Kennispartners:

RIBW Alliantie

RIBW Alliantie

Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland

Meer over het Kenniscentrum:

D E F
gosznac-diplomy.com www.gosznac-diplomy.com https://gosznac-diplomy.com/diplom-sredne-spetcialnoe-obrazovanie http://https://gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-v-moskve gosznac-diplomy.com www.gosznac-diplomy.com https://gosznac-diplomy.com/svidetelstvo-o-rozhdenii www.gosznac-diplomy.com https://gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-sssr https://gosznac-diplomy.com/diplom-stroitelya
купить свидетельство о браке
можно ли купить диплом куплю диплом купить аттестат за 9 классов купить диплом нового образца купить диплом о среднем специальном купить диплом специалиста купить свидетельство о браке купить диплом колледжа купить диплом врача купить диплом техникума купить диплом бакалавра где купить диплом купить диплом ссср купить диплом о среднем образовании купить аттестат за 9 класс купить аттестат за 11 класс купить диплом купить аттестат
где купить диплом
https://originality-diplomas.com/
купить дипломы о высшем
https://rudiplomis24.com/
купить диплом автомеханика
http://https://lands-diplom.com/
купить аттестат за 9 класс
gosznac-diplom.com www.aurus-diplom.com
купить диплом колледжа
https://originality-diplomans.com/
купить свидетельство о рождении
rudiplomis24.com
купить диплом
www.lands-diplom.com
купить диплом нового образца
http://https://gosznac-diplom.com/ diploman-doci.com
купить диплом нового образца
http://https://originality-diplomans.com/
купить диплом института
https://rudiplomista24.com/
купить диплом бакалавра
http://https://lands-diplom.com/
купить диплом автомеханика
https://gosznac-diplom24.com/ http://https://diploman-doci.com/
купить свидетельство о рождении
http://https://originality-diplomas.com/
купить свидетельство о браке
http://https://rudiplomis24.com/
купить диплом колледжа
http://https://diploma-asx.com/
купить аттестат
gosznac-diplom24.com www.aurus-diplom.com
купить диплом о среднем специальном
http://diplomsagroups.com/kupit-diplom-v-gorode/bryansk.html https://lands-diploma.com/ originality-diploman24.com Купить диплом о среднем образовании https://originality-diploma24.com/диплом-бакалавра Купить диплом в Спб http://https://russiany-diplomas.com chelyabinsk.arena-diplomi24.com https://chelyabinsk.arena-diplomi24.com/ www.diplomsagroups.com http://https://ufa.arena-diplomi24.com/ voronezh.arena-diplomi24.com