Eerste Palisium-project opgeleverd in Eerbeek

02-05-2005

Begin april 2005 is in Eerbeek het eerste Palisium-project opgeleverd. Het tweede project in Beilen is momenteel in de verkoop. Op zeven andere locaties in Nederland zijn projecten in voorbereiding.

Oplevering Eerbeek eerste fase maart 2005

Na een lange bestemmingsplanprocedure en voorbereiding van vijf jaar was het begin april 2005 zover, dat de eerste bewoners de appartementen in Palisium Eerbeek konden betrekken.

Buitenaanzicht Palisium Eerbeek

De algemene ruimten worden meegefinancierd uit de V.O.N. prijs van de levensloopbestendige appartementen, die tussen € 320.000 en € 550.000 (penthouses) kosten. Daarbij stort tevens iedere koper € 9.000 in zijn Private Carefonds, waaruit aanvullende en direct beschikbare zorg kan worden betaald. De CareManager (aanwezig op werkdagen van 10.00 tot 16.00 uur) heeft een verpleegkundige achtergrond en is er primair om service- en facultatieve zorgverlening te regelen. Verder is er een service- en zorg 'butler'. Zij/hij wordt gefinancierd uit de verplichte servicekosten. De optionele hotelservice omvat schoonmaak, wasserij, catering, boodschappendienst, afvalophaaldienst, etc.
Plattegrond begane grond. Klik voor een vergroting

Start tweede fase Palisium Eerbeek

Na een voorspoedig verloop van de verkoop van de eerste fase (26 woningen) is inmiddels met de bouw van het derde gebouw gestart. Ook het laatste gebouw, waarvoor zich al een groot aantal gegadigden heeft ingeschreven, is nu in de verkoop gegaan.

Uit de verkoopgesprekken blijkt dat de combinatie van de ruime en mooie appartementen samen met het Palisium-concept mensen uit alle windstreken van het land over de streep heeft gehaald om te gaan verhuizen.

Start verkoop Palisium Beilen

Midden in het centrum van Beilen wordt geheel in monumentale stijl een complex met 29 appartementen gebouwd. Inclusief het Grand Café als sociëteit, een hotelkamer als gastenverblijf en een kantoor voor de CareManager. De toegang tot de appartementen is uitstekend doordat er één lift per twee appartementen beschikbaar is. Dit geeft tevens een grote mate van privacy. Het programma van eisen van Palisium is volledig toegepast op service, comfort, zorg, zekerheid en veiligheid. De veiligheid vertaalt zich in een complete domotica-voorziening met alarmering, elektronisch slot, automatische verlichtingspunten, etc. Het comfort vertaalt zich in de ruim opgezette appartementen, de algemene voorzieningen maar ook in de buitenruimte van de appartementen: de meeste appartementen hebben twee balkons, waarvan er één gelegen is aan de fraai aangelegde binnentuin. Palisium Beilen wordt tevens voorzien van twee hobbyruimtes. De zekerheid vertaalt zich in direct beschikbare zorg en alarmeringsopvolging.

Ervaring verkoopgesprekken Palisium Eerbeek en Private Carefonds

Senioren die interesse hebben getoond in een appartement, reageren zeer positief op het Palisium-concept. Dit heeft niet alleen te maken met een fraaie architectuur en een goed uitgedachte indeling van het gebouw en de appartementen. De leeftijd van de geïnteresseerden varieert van 56 jaar tot 93 jaar. De hoge mate van service en zekerheid van zorg spreekt de mensen aan. Het Palisium-concept voldoet aan de wensen en eisen voor de toekomst, zeker gezien de toenemende 'verzilvering' (vergrijzing).

Interieur Palisium Eerbeek

Men ervaart het Private Carefonds zoals het bedoeld is: zekerheid voor direct beschikbare zorg. De kopers en ook de kinderen vinden dit onderwerp belangrijk en bespreken dit als eerste punt. De storting van het basisbedrag van € 9.000 levert dan ook geen enkel bezwaar op, veelal wordt gevraagd of extra storting mogelijk is. Het verhuizen en het afscheid nemen van het huis, waar velen vaak een lange tijd hebben gewoond en waar de kinderen vaak zijn opgegroeid, wordt nog wel eens als een emotionele belemmering ervaren. Daar staat tegenover dat de zorgen voor tuin en huis als last wordt ervaren. Mede hierdoor kiest men voor een Palisium-appartement, waar alles goed geregeld is en waar de zorgen voor dat soort zaken ontnomen wordt.

Projecten in voorbereiding

Meer informatie


zoeken in 118 websites