Wmo - meer informatie

Artikelen

Wmo-proof, maar hoe? - juli 2006

Artikel van Wicher Pattje, Conjunct beleidsadvisering & procesmanagement in opdracht van het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg.
Aanbieders op de terreinen wonen, welzijn en zorg zullen de komende jaren door de komst van de Wmo geconfronteerd worden met een aantal wezenlijke veranderingen. In dit artikel aandacht voor die veranderingen die per sector anders van aard zullen zijn. Lees artikel (pdf, 36 kb).

Wet voorzieningen gehandicapten: een juridische dissertatie - november 2003

Artikel van Jeroen Singelenberg, Aedes-Arcares Kenniscentrum Wonen-Zorg.
Op 29 oktober 2003 promoveerde Matthijs Vermaat aan de juridische faculteit van de Universiteit van Amsterdam op het proefschrift 'Voorzieningen in de Wet voorzieningen gehandicapten: verantwoorde voorziening of participatievoorziening?'. De WVG is een belangrijke voorwaarde voor het extramuraal arrangeren van wonen en zorg. In het proefschrift wordt de WVG gekenschetst als een aanbodgericht stelsel dat niet uitgaat van de vraag van de gehandicapte zelf. Gemeentelijk beleid vormt zo een belemmering voor de volledige participatie van gehandicapten. Om meer keuzevrijheid te creëren wordt in het proefschrift de mogelijkheid van het PGB genoemd.
In dit artikel een bespreking van het proefschrift. Lees artikel (pdf, 67 kb)

92 vragen over Wmo

Wat is de grootste verandering bij invoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning? Welk belang hebben woningcorporaties? De antwoorden op deze en andere veelgestelde vragen zijn vanaf nu terug te vinden in de nieuwe publicatie
'92 vragen over WMO'. Deze publicatie is een gezamenlijke uitgave van Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg en Aedes vereniging van woningcorporaties. Lees meer.

Project!mpulsbijeenkomsten

Project!mpulsbijeenkomsten worden namens Aedes, ActiZ en MO-groep twee keer per jaar georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomsten krijgt u actuele informatie over wonen, welzijn en zorg. De Wmo staat zeker op de agenda. U hoort de laatste ontwikkelingen en vindt in workshops inspirerende thema's en praktijkvoorbeelden op het terrein van wonen, welzijn en zorg. Lees meer.

Gerelateerde informatie

Meer informatie over aanbesteden.

Links


zoeken in 118 websites
gosznac-diplomy.com www.gosznac-diplomy.com https://gosznac-diplomy.com/diplom-sredne-spetcialnoe-obrazovanie http://https://gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-v-moskve gosznac-diplomy.com www.gosznac-diplomy.com https://gosznac-diplomy.com/svidetelstvo-o-rozhdenii www.gosznac-diplomy.com https://gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-sssr https://gosznac-diplomy.com/diplom-stroitelya
?????? ????????????? ? ?????
????? ?? ?????? ?????? ????? ?????? ?????? ???????? ?? 9 ??????? ?????? ?????? ?????? ??????? ?????? ?????? ? ??????? ??????????? ?????? ?????? ??????????? ?????? ????????????? ? ????? ?????? ?????? ???????? ?????? ?????? ????? ?????? ?????? ????????? ?????? ?????? ????????? ??? ?????? ?????? ?????? ?????? ???? ?????? ?????? ? ??????? ??????????? ?????? ???????? ?? 9 ????? ?????? ???????? ?? 11 ????? ?????? ?????? ?????? ????????
??? ?????? ??????
https://originality-diplomas.com/
?????? ??????? ? ??????
https://rudiplomis24.com/
?????? ?????? ????????????
http://https://lands-diplom.com/
?????? ???????? ?? 9 ?????
gosznac-diplom.com www.aurus-diplom.com
?????? ?????? ????????
https://originality-diplomans.com/
?????? ????????????? ? ????????
rudiplomis24.com
?????? ??????
www.lands-diplom.com
?????? ?????? ?????? ???????
http://https://gosznac-diplom.com/ diploman-doci.com
?????? ?????? ?????? ???????
http://https://originality-diplomans.com/
?????? ?????? ?????????
https://rudiplomista24.com/
?????? ?????? ?????????
http://https://lands-diplom.com/
?????? ?????? ????????????
https://gosznac-diplom24.com/ http://https://diploman-doci.com/
?????? ????????????? ? ????????
http://https://originality-diplomas.com/
?????? ????????????? ? ?????
http://https://rudiplomis24.com/
?????? ?????? ????????
http://https://diploma-asx.com/
?????? ????????
gosznac-diplom24.com www.aurus-diplom.com
?????? ?????? ? ??????? ???????????
http://diplomsagroups.com/kupit-diplom-v-gorode/bryansk.html https://lands-diploma.com/ originality-diploman24.com ?????? ?????? ? ??????? ??????????? https://originality-diploma24.com/??????-????????? ?????? ?????? ? ??? http://https://russiany-diplomas.com chelyabinsk.arena-diplomi24.com https://chelyabinsk.arena-diplomi24.com/ www.diplomsagroups.com http://https://ufa.arena-diplomi24.com/ voronezh.arena-diplomi24.com