S M

Hét informatiepunt voor professionals
op het gebied van wonen, welzijn en zorg

Penny Senior

Penny Senior (1976) is adviseur bij het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg. De thema’s wonen en zorg met dementie, zorgvastgoed, het scheiden van wonen en zorg en zorgtechnologie zijn haar aandachtsgebieden. Ook heeft zij ruime ervaring met de samenwerking tussen woningcorporaties, zorg- en welzijnsorganisaties en gemeenten en de ontwikkeling van woonservicegebieden.

Penny is na haar studie Gezondheidswetenschappen met afstudeerrichting Beleid en Beheer van de Gezondheidszorg aan de Universiteit Maastricht gaan werken bij Thuiszorg Rotterdam. Daar heeft zij de samenwerking en projecten met lokale woningcorporaties opgezet en het terrein van wonen en zorg in- en extern ontwikkeld. Ook heeft zij projecten rondom multiculturele zorg gedaan.

Hierna heeft zij in 2005 de overstap gemaakt naar adviesbureau Quintis b.v. Voor zorgorganisaties, woningcorporaties en gemeenten heeft zij projecten geleid om de samenwerking tussen wonen, zorg en welzijn te bevorderen. Denk hierbij aan woonservicegebieden, woonzorgconcepten, dienstenpakketten, marktonderzoek, zorghotels, domotica en multifunctionele accommodaties. Ook is zij programmaleider scheiden wonen en zorg bij Zorggroep Charim geweest en gedurende 2,5 jaar programmamanager zorgvastgoed bij woningcorporatie Mitros. Bij de laatste heeft zij meerdere locaties voor kleinschalig wonen voor dementerenden mee ontwikkeld.


Drs. P.N. (Penny) Senior
E-mail:
Telefoon: 030 27 39 750
Mobiel: 06 25 03 43 62
LinkedIn
Twitter

23-12-2015 12:08

D E F