Innovatieweek 'Pinguïns kunnen vliegen

11-01-2006

Van 3 tot en met 6 april 2006 vindt de Nationale Innovatieweek 'Pinguïns kunnen vliegen' plaats. Nederland staat een week lang in het teken van vernieuwing en kwaliteitsverbetering in de publieke sector.

De organisatie van 'Pinguïns kunnen vliegen' is op zoek naar nieuwe, innovatieve praktijkvoorbeelden uit de praktijk van de zorg, welzijn, gemeenten, HRM, veiligheid, onderwijs en wetenschappen en alle andere sectoren uit de publieke sector. Van 3 tot en met 5 april gaat de Innovatie Expres door Nederland op zoek naar vernieuwingsprojecten. Op 6 april komt innovatief Nederland samen op het Innovatie Festival in Dordrecht. Organisaties kunnen actief meedoen aan het Innovatie Festival met het organiseren van een debat of workshop. Het is ook mogelijk zich te laten registreren als bezoeker van het Innovatie Festival. De toegang is gratis.

'Pinguïns kunnen vliegen' is een initiatief van InAxis, de Commissie Innovatie Openbaar Bestuur (ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties), die vernieuwingen in het openbaar bestuur ondersteunt. De praktische ondersteuning is in handen van bureau Booij, Klusman en Van Bruggen (BKB).

Op het Innovatie Festival in Dordrecht worden ook de drie projecten bekend gemaakt die een kans krijgen de beste van Europa te worden als zij in september 2006 heel innovatief Nederland zullen vertegenwoordigen op de 4th Quality Conference in het Finse Tampere.


zoeken in 118 websites