Innovaties voor IAHSA conferentie 2009

12-03-2008

Een wereldwijde presentatie en uitwisseling van innovaties op zorg- en woonzorggebied, dat is de IAHSA conferentie 'Leadership beyond Borders' van 20 tot en met 22 juli 2009 in Londen. ActiZ riep onlangs haar leden op om Nederlandse zorgvernieuwingen te presenteren in Londen. Ook organisaties die samenwerken met ActiZ-leden kunnen samen met hen 'best practices' indienen.

Thema's

De thema's van de conferentie sluiten naadloos aan bij de woonzorginnovaties die de laatste jaren in Nederland gerealiseerd zijn. IAHSA zoekt goede voorbeelden van woonzorgconcepten voor mensen met dementie, toepassing van technologie voor zo lang mogelijk zelfstandig wonen, nieuwe serviceconcepten, toepassing van programma's voor levenslang leren, welness en intergenerationele projecten. Speciale aandacht gaat uit naar goede voorbeelden van design voor ouderen; zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. De programmathema's en de regels voor deelname staan op de website van IAHSA. Voorstellen moeten voor 1 mei 2008 bij IAHSA binnen zijn.

IAHSA

The International Association of Homes and Services for the Ageing (IAHSA) is een internationale organisatie die zich inzet om wereldwijd de belangen van organisaties uit de ouderenzorg te behartigen en de kwaliteit van de ouderenzorg te verbeteren. IAHSA heeft leden in 30 landen en initieert en ondersteunt onderzoeken in de ouderenzorg. IAHSA is ook een internationaal platform waar zorgondernemers en beleidsmakers elkaar kunnen ontmoeten.

Lidmaatschap Actiz

ActiZ vindt het belangrijk dat de branche de state-of-the-art kent van het vakgebied op Europees en mondiaal niveau, en onderdeel is van een internationaal netwerk. Alle leden van ActiZ zijn via hun lidmaatschap tevens aangesloten bij IAHSA. Leden van ActiZ die overwegen om een presentatie te houden in Londen kunnen bij ActiZ terecht voor meedenkkracht.

Europese conferentie Wenen

De Europese leden van IAHSA, verenigd in het European Committee, hebben op 22 en 23 mei 2008 hun tweede Europese conferentie, 'Our future-Quality Ageing Services'.
Lees meer over over programma en inschrijving.


zoeken in 118 websites
gosznac-diplomy.com www.gosznac-diplomy.com https://gosznac-diplomy.com/diplom-sredne-spetcialnoe-obrazovanie http://https://gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-v-moskve gosznac-diplomy.com www.gosznac-diplomy.com https://gosznac-diplomy.com/svidetelstvo-o-rozhdenii www.gosznac-diplomy.com https://gosznac-diplomy.com/kupit-diplom-sssr https://gosznac-diplomy.com/diplom-stroitelya
?????? ????????????? ? ?????
????? ?? ?????? ?????? ????? ?????? ?????? ???????? ?? 9 ??????? ?????? ?????? ?????? ??????? ?????? ?????? ? ??????? ??????????? ?????? ?????? ??????????? ?????? ????????????? ? ????? ?????? ?????? ???????? ?????? ?????? ????? ?????? ?????? ????????? ?????? ?????? ????????? ??? ?????? ?????? ?????? ?????? ???? ?????? ?????? ? ??????? ??????????? ?????? ???????? ?? 9 ????? ?????? ???????? ?? 11 ????? ?????? ?????? ?????? ????????
??? ?????? ??????
https://originality-diplomas.com/
?????? ??????? ? ??????
https://rudiplomis24.com/
?????? ?????? ????????????
http://https://lands-diplom.com/
?????? ???????? ?? 9 ?????
gosznac-diplom.com www.aurus-diplom.com
?????? ?????? ????????
https://originality-diplomans.com/
?????? ????????????? ? ????????
rudiplomis24.com
?????? ??????
www.lands-diplom.com
?????? ?????? ?????? ???????
http://https://gosznac-diplom.com/ diploman-doci.com
?????? ?????? ?????? ???????
http://https://originality-diplomans.com/
?????? ?????? ?????????
https://rudiplomista24.com/
?????? ?????? ?????????
http://https://lands-diplom.com/
?????? ?????? ????????????
https://gosznac-diplom24.com/ http://https://diploman-doci.com/
?????? ????????????? ? ????????
http://https://originality-diplomas.com/
?????? ????????????? ? ?????
http://https://rudiplomis24.com/
?????? ?????? ????????
http://https://diploma-asx.com/
?????? ????????
gosznac-diplom24.com www.aurus-diplom.com
?????? ?????? ? ??????? ???????????
http://diplomsagroups.com/kupit-diplom-v-gorode/bryansk.html https://lands-diploma.com/ originality-diploman24.com ?????? ?????? ? ??????? ??????????? https://originality-diploma24.com/??????-????????? ?????? ?????? ? ??? http://https://russiany-diplomas.com chelyabinsk.arena-diplomi24.com https://chelyabinsk.arena-diplomi24.com/ www.diplomsagroups.com http://https://ufa.arena-diplomi24.com/ voronezh.arena-diplomi24.com