Award voor innovator wonen, zorg, welzijn

28-01-2009

De award voor de beste corporatiedirecteur van 2008 is op 23 januari 2009 uitgereikt aan Rob Jansen, directeur-bestuurder van Vivare in Arnhem. Het thema voor de jaarlijkse verkiezing van het Aedes-Directeurencontact was dit jaar samenwerking op het terrein van wonen-zorg-welzijn en/of wonen-werken-leren. Jansen ontving de prijs omdat hij een belangrijke initiator is van vernieuwende plannen op deze terreinen.

Masterplannen wonen, zorg en welzijn

De initiatieven van Rob Jansen hebben geleid tot masterplannen Wonen, Zorg en Welzijn met de gemeente, zorgaanbieders en andere corporaties. Ook op het gebied van wonen-werken-leren speelt Vivare een actieve rol. Samen met vele zorg- en welzijnsorganisaties zijn meer dan dertig projecten gerealiseerd in de regio Arnhem.

Genomineerden

Gezien het aantal hoogwaardige inzendingen besloot de Awardcommissie deze keer vier, in plaats van drie, kandidaten te nomineren. De overige genomineerden waren: Ad Gruijters van Casade woondiensten in Waalwijk, Pim van Mourik van Palissade in Gorinchem en Jan Peters van Laris Wonen en Diensten in Didam.

Meer informatie

  • Nieuwsbericht Aedes
  • Persbericht Vivare  

zoeken in 118 websites