Aedes-Actiz * Kenniscentrum Wonen Zorg Aedes-Actiz * Kenniscentrum Wonen Zorg Aedes-Actiz * Kenniscentrum Wonen Zorg Aedes-Actiz * Kenniscentrum Wonen Zorg Aedes-Actiz * Kenniscentrum Wonen Zorg

Veel belangstelling voor particulier opdrachtgeverschap

Eetgroep zorgcoöperatie Hoogeloon

Ouderen en ouders van gehandicapte kinderen hebben steeds meer belangstelling voor het opzetten van kleinschalige projecten op het gebied van wonen en dagbesteding. Dat zeggen vertegenwoordigers van de Stichting WoonZorgWoningen in een interview met De Stentor. Ook aanbieders van wonen, zorg en welzijn staan open voor particuliere initiatieven. Over de rol van aanbieders bij particulier opdrachtgeverschap hoort u meer tijdens de Project!mpulsbijeenkomsten in april 2010.

Ook ouderen vaker heft in eigen hand

We zien al gedurende een aantal jaren initiatieven van ouders die eigen woonzorginitiatieven voor hun kind realiseren. De Stichting WoonZorgWoningen ziet ook de markt voor kleine woonvormen voor ouderen groeien. "Er zijn steeds meer mensen die zelf willen bepalen hoe ze op hun oude dag willen wonen. Die niet naar een groot appartementengebouw willen, maar hun leven zelf in de hand willen houden. Met zorg als dat nodig is."

29-04-2010 09:23

Meer informatie

  • Steeds meer belangstelling kleinschalige woonvormen, nieuwsbericht Stentor 01 maart 2010
Aedes Actiz